27. 7. 2011 | Tomáš Nejedlo

Dominik Hašek hostem kempu v Benátkách!

Letní hokejový kemp v Benátkách nad Jizerou je v plném proudu a organizátoři si pro jeho účastníky přichystali opravdovou lahůdku. "Ve čtvrtek 28. července dopoledne se v Benátkách objeví Dominik Hašek," telefonicky sdělil bývalý reprezentační obránce Stanislav Mečiar. Tuto informaci potvrdil i šéftrenér benátecké mládeže Bohumír Kinkor. "Dominik skutečně přijede, na stadionu by měl dorazit v 10:45 hodin a přibližně hodinu s mladými hokejisty diskutovat," objasnil hlavní organizátor kempu Kinkor.
Dominika Haška není třeba představovat, každý hokejový fanda ho velmi dobře zná. Je potřeba zdůraznit, že osobní setkání s ním určitě bude pro mládežnické hokejisty velkým zážitkem a z diskuze s touto legendou českého hokeje si odnesou určitě jen samá pozitiva.

Velkou zásluha na účasti Dominika Haška v benáteckém kempu má již zmiňovaný Stanislav Mečiar, který se s Haškem velmi dobře zná ze společného působení v Tesle Pardubice i reprezentace České republiky. Sám Mečiar měl patřit do trenérského týmu na kempu. "Standa dostal nabídku na trénování v Německu, a proto se kempu nemůže zúčastnit. Jeho místo zaujal asistent trenéra prvoligového benáteckého "A" týmu Antonín Nečas," objasnil Kinkor.

A jak probíhá samotný kemp? "Celkem dvaapadesát hráčů je rozděleno do čtyř skupin. Každá skupina dvakrát denně trénuje na ledě i na suchu. Dopoledne se zaměřujeme především na bruslení a odpoledne pak na práci s pukem, kombinaci, činnost jednotlivce a podobně. Zkrátka na věci, na které není v průběhu sezóny tolik času," prozrazuje Kinkor.

Následující týden se na ledové ploše benáteckého stadionu objeví i dva ruské mládežnické týmy, se kterými hráči z kempu sehrají přátelská utkání.

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!