21. 2. 2012 | Jakub Vais

Benátky čeká odložený duel v Třebíči

Jelikož sněhová kalamita minulý týden ve středu nedovolila dojet hokejistům Benátek k utkání do Třebíče, byl tento zápas 49.kola odložen na dnešek - úterý 21. února. Duel s Horáky začne na Zimním stadionu města Třebíče - MANN+HUMMEL ARENĚ v 17:30 hodin! Průběh utkání nabídne tradičně podrobný on-line přenos!

Představujeme soupeře - SK HS Třebíč

Úvod sezóny se třebíčskému týmu vůbec povedl a dlouho balancoval nad nejnižšími příčkami prvoligové tabulky. V době nedávno minulé se ale tým plný mladíků obdivuhodně zvedl, sbírá body a mocně finišuje. Vždyť Horácká Slavia zvítězila v osmi utkáních z posledních deseti duelů! V domácím prostředí dokázali svěřenci trenérů Pokorného a Nováka porazit taková esa, jakými jsou Dukla Jihlava či Olomouc. O bod na Horácku obrali i vedoucí Ústí nad Labem!

Přestože ztráta na pozice, které zajišťují play off, se zpočátku pro Třebíčské zdála nedostižitelnou, nyní Horáci ztrácí dva zápasy před koncem základní části na osmý Písek jen tři body. V Benátkách však doufají, že vítěznou sérii Třebíče, která včera porazila favorizovaný Chomutov, ukončí.

Sedmačtyřicet utkání, tedy v podstatě kompletní dosavadní sezónu, odchytal mladý českobudějovický talent Šimon Hrubec, který se těší v Třebíči nebývalé důvěry a svými výkony se odvděčuje. Nejproduktivnějším forvardem a zároveň nejzkušenějším hráčem Třebíče je se osmatřiceti body David Dolníček. Druhým v produktivitě forvardů je vytáhlý Marek Laš, jenž posbíral třicet dva bodů. Mezi beky pak jednoznačně vede šestnáctibodový David Rangl.

Oba celky v posledním utkání

Tým SK Horácká Slavia Třebíč dokázal uspět na domácím ledě proti ambicióznímu Chomutovu. Na nečekané výhře 4:1 se svými trefami podíleli Kaut, Dočekal a dva zásahy obstaral Marek Laš. Horácká Slavia nastoupila v sestavě: Hrubec - Rangl, Dietz, Kadela, Kania, Brož, Valenta, Sobotka, Sláma - Sedláček, Dolníček, Laš - Vondráček, Dočekal, Čech - Stejskal, Kaut, Látal - Finsterle, Vítek, Přibyl.

Celek HC Benátky nad Jizerou doma nedokázal proti Šumperku ani jednou skórovat a podlehl 0:4. Benátky nastoupily v sestavě: Stejskal (36. Blažíček) - Vitásek, Jaroměřský, Říha, Vála, Šimek, Pabiška, Niko - Liška, Král, Klimt, Skalický, Skořepa, Jonák, Jech, Vlach, Kopic, Weiss, Jánošík, Kellner, Kouřil.

Webové stránky soupeře

Více informací o třebíčském hokeji se můžete dozvědět na oficiálním webovém portálu našeho soupeře -
SK Horácká Slavia Třebíč

Rozhodčí

Utkání 49. kola první hokejové ligy mezi Třebíčí a Benátkami nad Jizerou bude jako hlavní rozhodčí řídit Pavel Würtherle z Prahy. Na čarách mu budou asistovat Milan Kreuzer z Veselí nad Lužnicí a David Polonyi také z Veselí nad Lužnicí.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.