15. 7. 2012 | Tomáš Nejedlo

Letní hokejový kemp už klepe na dveře

Třetí ročník Letního hokejového kempu v Benátkách nad Jizerou již klepe na dveře, a tak je na místě, abychom se těsně před jeho startem zeptali na pár otázek hlavního organizátora celé této akce a jednoho z trenérů kempu Bohumíra Kinkora na pár otázek. Jako v minulých letech, i letos se účastníci mohou kromě nepřeberného množství různých sportovních činností těšit na besedu s jednou z hvězd českého hokeje, jejíž jméno zatím neznáme, ale o to více pak budou hráči překvapeni.

"Oficiálně je připraven pětatřicet hokejistů, ale určitě se ještě zhruba deset hráčů do kempu zapojí. V polovině kempu se k nám ještě další děti z jiného kempu připojí," objasňuje úvodem kapacitní složení šéftrenér benátecké mládeže Bohumír Kinkor. "Zájemci o kemp se ještě mohou přihlásit. Prezentační doba je v neděli 22. července od 10 do 11 hodin."

Že se hráči rozhodně nudit nebudou dodává hned vzápětí: "Led budeme mít k dispozici třikrát denně, mezitím hráči budou trénovat na suchu, využijeme samozřejmě také plavecký bazén a další sportoviště v areálu a okolí," vypočítává Kinkor. "Takto budeme trénovat až do 1. srpna, kdy kemp jako každoročně zakončíme závěrečným grilováním a o den později, tedy 2. srpna, účastníci vyrazí do Liberce na přípravný zápas mezi domácími Bílými Tygry a novým účastníkem KHL Lvem Praha," vypočítává Bohumír Kinkor.

V loňském ročníku se jako host dostavil věhlasný Dominik Hašek a se zájmem s účastníky besedoval. Ani letos nebude kemp o účast jedné z hvězd českého hokeje ochuzen. "Hosta zatím sháníme. Přijede určitě jeden ze dvou hráčů, se kterými jednáme, ale je to stále těžší, neboť i oni trénují. Ale můžeme přislíbit, že beseda bude," ujišťuje hlavní organizátor Kinkor.

Kromě benáteckého kempu bude na zimním stadionu u řeky Jizery současně probíhat také další mládežnický kemp, jenž v minulých letech hostil Nymburk. "Až v neděli dorazí, dohodneme se mezi sebou na sehrání přátelských zápasů. Pro všechny to bude určitě zpestření a odměna za tréninkovou dřinu," uzavírá Kinkor.

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!