12. 3. 2013 | Petra Skopcová

K další hokejové prověrce do Berouna

Sice již v play-out není o to co hrát, účastníci baráže jsou jistí, ale přesto se zápasy skupiny budou hrát. V tom středečním nastoupí hokejisté Benátek ke svému zápasu na ledě jednoho z jistých barážových účastníků - Medvědů z Berouna. Utkání, ve kterém se naši hráči především rozehrávají pro potřebu Bílých Tygrů a Medvědi si zkoušejí zápasy do barážových zápolení, můžete sledovat v tradičním textovém onlajnu, a to přímo z místa dění. Utkání začíná ve středu 13.3. od 18:00.

Jak již bylo uvedeno výše, v play-out již není o co hrát. Jednobodový zisk Mostu na ledě Šumperka v sobotním kole zajistil Medvědům program na dubnové dny, ti v přímém zápase s Pískem vyrovnávací brankou v poslední minutě zápasu odeslali svého soupeře ke stejnému údělu. Písek a Medvědi se tak svorně ještě dvakrát potkají v dubnovém boji o záchranu ligy. Zatímco Písek se rozhodl své zápasy už nedohrávat, Medvědi se chtějí naladit na vítěznou vlnu a vyzkoušet si ve zbývajících zápasech všechny své hráče, se kterými půjdou do boje o záchranu, a tak v sobotu zvítězili na ledě Mostu a tentokrát se chystají doma vytáhnout právě proti našemu týmu.

To Benátky hrají ve větší pohodě, protože ví, že v sobotu 16.3. jim sezóna skončí. Zápasy se dohrávají především pro potřeby Bílých tygrů a prvoligová příslušnost pro příští sezónu vůbec nepřišla do ohrožení. Ve svém posledním zápase přivítaly Benátky na svém ledě hráče ze Šumperku a vyrovnané utkání musely rozhodovat až samostatné nájezdy, ve kterých vítěznou branku trefil Marek Pabiška.

Vzájemné zápasy

5. kolo: Beroun - Benátky 4:3 SN
18. kolo: Benátky - Beroun 9:3
31. kolo: Beroun - Benátky 4:5 PR

44. kolo: Benátky - Beroun 1:2

4. kolo PO: Benátky - Beroun 4:3

Utkání, které čeká naše borce v Berouně se tedy dá brát za prakticky přátelské. S pořadím už nemůže zahýbat a Medvědi, jak již bylo napsáno, především rozehrávají hráče pro baráž. Rovněž Benátky nemají co ztratit a pouze připravují hráče pro boje Liberce. Na výsledek tohoto střetnutí si budeme muset počkat do středečních večerních hodin.

Sestavy z minulého kola

Medvědi Beroun 1933:Mastík - Malý, Šulc, Kaláb, Jebavý, Přindiš, Beneš, Plichta, Čurda - Jonáš, Lenc, Loskot - Videlka, Krejčí, Besser - Kadlec, Hošťálek, Polák - Mavrojanidis, Tuček, Fiedler.

HC Benátky nad Jizerou:Blažíček (Stejskal) - Mrkvička, Pabiška, Niko, Vála, Jaroměřský - Vařecha, Skořepa, Klimt, Maďar, Král, Jonák, Skalický, Jech, Liška, Miškovský.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!