4. 2. 2014 | Tomáš Nejedlo

Šest vítězných zápasů. Přidají Benátky další doma proti Rebelům?

Už šestizápasová je šňůra výher benáteckých hokejistů v závěru základní části první ligy. Středočeši formu načasovali opravdu výborně a v posledních duelech nahánějí strach svým soupeřům. Naposledy družina z Benátek zvítězila na penalty v Českých Budějovicích a opět trochu odskočila svým soupeřům v boji o play off. Ve středu 5. února čeká Benátecké domácí duel osmačtyřicátého kola, k Jizeře zavítá kvalitní tým Rebelů z Havlíčkova Brodu, čtvrtý celek tabulky. Podaří se benáteckému celku přidat sedmé vítězství v řadě? Odpověď na tuto otázku přinese duel, který v startuje v 17:30 hodin. Jeho průběh nabídne také tradičně podrobný on-line přenos!

Oba týmy v minulém kole

Celek HC Benátky nad Jizerou si v Českých Budějovicích připsal šestou výhru v řadě. Na vedoucí gól Kuchejdy odpověděl v přesilovce Skořepa, a jelikož v základní hrací době žádný další gól nepadl, rozhodly nájezdy. Skvělý Schwarz inkasoval jen jednou a v sedmé sérii o druhém bodu pro hosty rozhodl Špaček. Benátky se představily v sestavě: Schwarz - Říha, Ulrych, Kajínek, Jánošík, Niko, Pabiška, Beránek – Kica, Plodek, Dlouhý – Klimt, Skořepa, Vařecha – Krejčík, Skalický, Špaček – Mikyska, Maďar.

Tým HC Rebel Havlíčkův Brod sehrál domácí tradiční derby s Jihlavou. O výhře Dukla rozhodla díky lepším přesilovkám. V početních převahách hosté třikrát skórovali, což jim pomohlo k celkovému vítězství 5:3. Za Havlíčkův Brod skórovali Korím, Pohl a Drtina. Rebel nastoupil v sestavě: Kacetl (Sedláček) – Drtina, Kolafa, Vágner, Pohl, Korím, Semrád, Zítka – Maliník, Polodna "C", Stach – Berger, Gengel, Špok – Milfait, Tomi, Jakub Kadlec – Kučera, Stehlík, Richter – Šesták.

Webové stránky soupeře

Více informací o havlíčkobrodském hokeji se můžete dozvědět na oficiálním webovém portálu našeho středečního soupeře -
HC Rebel Havlíčkův Brod

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!