5. 1. 2018 | Kateřina Řípová

Bělohorský: Kdybychom naše šance proměnili,vypadal by zápas jinak

Do Benátek přijeli k dalšímu zápasu WSM ligy bojovat o body hráči Frýdku-Místku. Zápas byl velmi vyrovnaný, rozhodly neproměněné šance, což v krátkém pozápasovém rozhovoru potvrdil také Matouš Bělohorský.

Matouši, jak bys zhodnotil zápas proti Frýdku-Místku?
Bylo to vyrovnané. Myslím si, že jsme hráli dobrý hokej. Zápas ale trvá šedesát minut a my jsme z toho hráli dobře padesát šest minut. Čtyři minuty jsme zaspali, z toho vyplynuly góly soupeře.

V první třetině byli hosté střelecky aktivnějším týmem. Bylo něco, čím vás hráči Frýdku-Místku zaskočili?
Nevím, vždycky jsme začali chybovat. Při založení útoku nebo při vyvezení puku z pásma. Soupeř poté jen sbíral puky a střílel na bránu.

Ve druhé periodě jste nevyužili velké množství vyložených šancí. Co chybělo k tomu, abyste soupeři odskočili na dvoubrankový rozdíl?
Rozhodně proměňování šancí. Měli jsme tam hodně gólovek, já měl dvě a neproměnil je, stejně tak další kluci. Takže si myslím, že kdybychom nějaké ty gólovky proměnili, tak ten zápas vypadá určitě jinak.

Hostům se podařilo jednu z mála přesilových her v závěru druhé třetiny využít a vyrovnat. Kde hledat chybu u vyrovnávací branky?
Abych se přiznal, zrovna jsem přišel z ledu, takže jsem jí neviděl.

V dalším kole zajíždíte na led dalšího mladého týmu – Litoměřic. Co očekávat od tohoto utkání?
Tak rozhodně chceme vyhrát. Bude to těžký zápas, Litoměřice jsou těsně před námi, chtěli bychom se na ně dotáhnout a mohli bychom začít tím, že je porazíme.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.