31. 1. 2018 | Redakce

Informace o případném prodeji vstupenek na sobotní utkání Benátek s Kladnem

Případný přesun sobotního utkání Benátek nad Jizerou s Kladnem do liberecké Home Credit Areny stále není definitivně potvrzen. Více by mělo být známo po tiskové konferenci Jaromíra Jágra, která se uskuteční ve čtvrtek dopoledne. Vzhledem k množícím se dotazům zveřejňujeme informace k případnému prodeji vstupenek na toto utkání.

Případný systém prodeje vstupenek

Pokud se zápas Benátek nad Jizerou s Kladnem skutečně odehraje v Liberci, předpokládáme, že půjdou vstupenky do prodeje ve čtvrtek v odpoledních hodinách. V první vlně budou mít příležitost k zakoupení vstupenek majitelé permanentek na zápasy Benátek nad Jizerou klubových a také majitelé klubových a permanentních karet na zápasy Bílých Tygrů Liberec.

Vstupenky pouze pro držitele permanentek budou v prodeji přibližně do 21 hodin, či do uspokojení zájmu. V provozu bude tradiční předprodejní místo na Rotundě liberecké Home Credit Areny a majitelé permanentek z Benátek nad Jizerou si budou moci vstupenky směnit přímo na tamním stadionu.

Běžná cena vstupenky byla stanovena na 100 Kč a děti do 140 cm mají vstup tradičně za symbolickou 1 Kč.

Místa pro majitele permanentních a klubových vstupenek budou blokována pouze do pátku do 12:00. Na jednu permanentku bude možné dokoupit 1+1 vstupenku na sobotní utkání!

Pro držitele benáteckých permanentek a volných vstupenek:

V případě, že jste držiteli VIP (zelené) permanentky a SEZONNÍ permanentky, můžete si po spuštění prodeje na benátecké pokladně vyzvednout svoji vstupenku na zápas mezi Benátkami a Kladnem ZDARMA! Na jednu permanentku bude možné dokoupit 1+1 vstupenku na sobotní utkání!

V případě, že jste držiteli ORANŽOVÉ volné vstupenky, NEMŮŽETE ji uplatnit na zápas mezi Benátkami a Kladnem.

V pátek ve 13:00 odstartuje volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně a to na tradičních předprodejních místech, v síti Ticketpro a také online, prostřednictvím www.ticketpro.cz. Několik stovek vstupenek bude vyblokováno přímo pro fanoušky z Benátek nad Jizerou. Ty budou v prodeji přímo na stadionu v Benátkách od pátečního poledne. Také pro volný prodej platí cena 100 Kč, děti do 140 cm za 1 Kč.

Rozhodnuto bude ve čtvrtek

Zda se utkání skutečně odehraje v Home Credit Areně, bude definitovně potvrzeno po čtvrteční tiskové konferenci Jaromíra Jágra. Během ní ohlásí, zda bude do utkání připraven nastoupit. V takovém případě by proti němu v sobotu vyjel na led v dresu Benátek jeho kamarád a bývalý spoluhráč Petr Nedvěd.

Jaromír Jágr se zatím k situaci vyjádřil na svém Facebooku.

Ahoj HR, tady posílám fotku. Ta je sice ještě z letadla, ale já už jsem dávno doma. Takže to je vzkaz pro některé noviná...

Zveřejnil(a) Jaromír Jágr dne 31. leden 2018

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!