12. 10. 2007 | Stanislav Hůla

I nadále vedeme tabulku ŽL E 9. tříd

Kralupy nad Vltavou - středa 10. 10. 2007

V souboji prvního s druhým jsme zvítězili

Kralupští hráči hned od začátku zápasu dokazovali, že na druhém místě tabulky nejsou náhodou. Celý zápas probíhal bojovně a ve velmi rychlém tempu. V zápase se nám velmi hodilo, že jsme nehráli pouze s jedenácti hráči, jako v předchozích zápasech, protože bylo potřeba každé kapky sil. V jeho úvodu (2:43) převážil misky vah na naší stranu svým prvním sólem David Šubrt, když jej zakončil krásnou brankou. Druhou branku má na kontě Petr Müller, který po spolupráci celého útoku, přihrávka Šubrt, doslova dotlačil puk za brankovou čáru.

Hráči podávali perfektní výkony, ne už tak hlavní rozhodčí, který stejně jak už bývá zvykem na všech stadionech, nepískal vůbec fauly, včetně těch, které ohrožovaly zdraví mladých hokejistů. Jeho vrcholným číslem bylo vyloučení Davida Šubrta („Šubyho“) v čase 17:26 za stavu 0:2 pro HC Benátky. Šuby vyrazil ke svému dalšímu sólovému úniku, těsně sledován hráčem soupeře, který jej zezadu těsně před brankou, mezi kruhy, srazil. Celý stadion čekal odpískání trestného střílení, nebo minimálně vyloučení kralupského hráče. Ale pan rozhodčí vyloučil Šubyho za nesportovní chování – filmování. Na trestnou lavici zamířili oba aktéři faulu. K údivu naší střídačky byl však hráč Kralup poslán na střídačku. Vyloučen byl pouze náš hráč. Na dotaz trenéra prostřednictvím kapitána, rozhodčí vzkázal, že s ním nemá co řešit. Nesouhlasná reakce trenéra byla panem rozhodčím potrestána dvěma minutami pro nesportovní chování a na trestnou lavici byl odeslán ještě Lukáš Hůla. Dvouminutovou přesilovku 3:5 jsme ubránili. Kouč se o přestávce v kabině klukům omluvil, ale nikdo z nich se jeho reakci na střídačce nedivil.

Do druhé třetiny došlo k výměně mezi hráči Hanzlíkem a Staňkem, kteří se tak dostali na svoje obvyklé posty. V polovině zápasu došlo ke střídání gólmanů, takže ti se o obdržené branky podělili shodným dílem (22:20, 36:38). Po druhé obdržené brance byl stav zápasu 2:2. Během tří minut se podařilo útoku Novák-Šubrt-Müller opět dostat naše mužstvo do vedení 2:3. Zakončoval kapitán týmu Šuby.

V čase 41:03 padl poslední gól zápasu, zásluhou lajny Zelba-Sekerka-Budaev. Vyhráno ovšem nebylo, v zápase se jiskřilo dál. Závěrečných pět minut dohrával trenér na dvě lajny. Pan rozhodčí od 26 minuty zápasu nevylučoval vůbec, přestože důvodů k vylučování měl požehnaně. A tak k jedinému vyloučení ve druhé polovině zápasu došlo na naší straně, při závěrečném tlaku Kralup, kdy si o vyloučení svým zákrokem řekl Jakub Staněk (56:24).

I toto oslabení jsme přestáli a připsali jsme si další vítězství na ledě soupeře.

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!