21. 10. 2010 | Lukáš Skokan

Na body jsme bohužel nedosáhli, smutnil Michal Pavlů

Do Olomouce přijel tým Benátek nad Jizerou s cílem prolomit nepříznivou sérii na hřištích soupeře, kde se jim doposud nepodařilo zvítězit. Naopak Olomoučtí chtěli po pěti zápasech bez výhry v normální hrací době na domácím ledě naplno bodovat. Úspěšnější nakonec byli domácí už jen proto, že Středočeši se dokázali na Hané střelecky prosadit pouze jednou, navíc ve vlastním oslabení.

„Do utkání jsme vstupovali s tím, že nesmíme dostat rychlý gól a hlavně jsme chtěli zlomit naši nepříznivou bilanci na soupeřových hřištích,“ řekl po zápase autor vyrovnávacího gólu na 1:1 Michal Pavlů. „Chtěli jsme urvat nějaký body, věděli jsme, že to nebude proti domácím lehké,“ uvedl. V úvodní třetině padl jen jeden gól, a to na straně domácích Kohoutů.

V druhé třetině se nejprve povedlo Benátkám vyrovnat ve vlastním oslabení. „Domácí obránce mě trefil do nohy, mně se otevřel prostor a z posledních sil jsem vystřelil nad lapačku. Naštěstí to spadlo do brány,“ popsal střelec gólu s dvaadvacítkou na zádech. Ovšem o pár minut později šli Hanáci při přesilové hře opět do vedení. „Byl to zbytečný faul, kvůli kterému jsme dostali gól,“ zlobil se. V prostřední části už další branka nepadla, a ta tak skončila stavem 2:1 pro domácí.

V posledním dějství padly ještě dva góly. Po domácím zvýšení na 3:1 hráči Benátek protestovali, protože se domnívali, že branka neměla platit. „Já jsem to přesně neviděl, ale brankový rozhodčí nerozsvítil červené světlo a to by mělo být podle mě hlavní slovo,“ vysvětluje sporný moment obránce Benátek. „Gól na 3:1 byl zlomový, potom už se to těžko dohání,“ přiznal. Domácí poté přidali ještě jednu branku a došli si pro tři body za vítězství 4:1.

„Musíme se naučit proměňovat šance, měli jsme na to, abychom brali nějaký body, ale bohužel jsme na ně nedosáhli,“ podotkl na závěr jediný střelec Benátek.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!