19. 11. 2010 | Tomáš Nejedlo

V sobotu Benátky zamíří na led ústeckého favorita

Benátečtí hokejisté natáhli svou sérii výher už na tři zápasy a jistě by v ní rádi pokračovali. Jejich další cesta ale bude velice trnitá, neboť budou v sobotu zajíždět na led jednoho z favoritů první hokejové ligy - HC Slovan Ústečtí Lvi. Benátečtí ve středu zdolali Vrchlabí 2:1 v prodloužení, jejich sobotní sok přivezl výhru 3:1 z horkého ledu Jihlavy. Vzájemný duel startuje na ledě ústecké Zlatopramen arény v sobotu 20. listopadu. Úvodní buly bude vhozeno v 17 hodin! Utkání můžete sledovat v tradiční on-line reportáži!

Oba celky v minulém kole

Tým HC Slovan Ústečtí Lvi se na venkovním ledě proti Dukle Jihlava (1:3) představil v sestavě:Salfický - Němeček, Boháč, Hořava, Gureň, Klobouček, Holomek, Sklenička - Čurilla, Hanzl, Diviš - Janků, Kanko, Pazourek - Kloz, Mikulík, Ludvík

Celek HC Benátky nad Jizerou proti Berounu (2:1 pp) nastoupil ve složení: Vošvrda (Nedvídek) - Kolmann, V. Drábek, Vála, Pavlů, Mrkvička, Hobza, Kajínek - Kica, Weiss, Kopic, Vantuch, Urban, Pabiška, Klimt, Jech, Hudíček, Krejčík

Webové stránky soupeře

Více informací o ústeckém hokeji se můžete dozvědět na oficiálním webovém portálu našeho sobotního soupeře -
HC Slovan Ústečtí Lvi

Rozhodčí

Utkání 20. kola první hokejové ligy bude jako hlavní rozhodčí řídit Roman Svoboda ze Zruče u Plzně. Na čarách mu budou asistovat Tomáš Brejcha z Plzně a Libor Suchánek také z Plzně.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!