9. 6. 2011 | Tomáš Nejedlo

Stále se můžete přihlašovat do kempu, připomíná šéftrenér mládeže Kinkor

Průběh letní přípravy všech mládežnických týmu HC Benátky nad Jizerou je v plném proudu. Hokejové naděje plně využívají rozlehlý sportovní areál v benátecké části Obodř. Kvalitu nabízených možností oceňují nejen hráči, ale samozřejmě i trenéři. Šéftrenér benátecké mládeže Bohumír Kinkor (na snímku) nám nastínil, jak vůbec suché letní zápolení mládežníků probíhá. Zároveň pak připomněl možnost se ještě přihlásit do letního hokejového kempu, který se v Benátkách uskuteční na přelomu měsíců července a srpna.
Téměř každodenní zápolení benáteckých mládežníků je na denním pořádku. To také potvrzuje šéftrenér mládeže Bohumír Kinkor. „Všechna družstva trénují od pondělí do čtvrtka, v pátek pak dle potřeb trenérů.“ Ke kvalitnímu tréninku jsou bezesporu potřeba také odpovídající podmínky. “Velmi pěkné počasí dopřává plně využívat fotbalový stadion, hřiště s umělou trávou i krásné okolí v přilehlém lesíku,“ dodává Kinkor.

Letní příprava obecně není mezi hokejisty příliš oblíbená. K úvodu každé nové sezóny ale neodmyslitelně patří. S dřinou souvisí i docházka hráčů na jednotlivé tréninky. “Docházka žáků i mladších dorostenců je naprosto bez problémů. U staršího dorostu ji trochu brzdí závěrečný finiš ve školách. Všechny týmy budou trénovat do konce června a pak bude následovat třítýdenní odpočinek, což trenéři nelibě nesou, neboť někteří hráči odpočinku využívají až moc a neudržují nabranou kondici,“ říká šéftrenér.

Tématem našeho rozhovoru samozřejmě byl také blížící se letní hokejový kemp. “Samotný kemp začíná 25. července, přihlášeno je již zhruba třicítka hráčů z Benátek i jiných oddílů. Stále je ještě možnost se do kempu zaregistrovat! Stačí vyplnit přihlášku na těchto stránkách nebo přímo zavolat na telefonní číslo 776871224 nebo napsat e-mail kinkor.m@seznam.cz,“ upřesňuje Bohumír Kinkor.

“O hráče bude velmi dobře postaráno jak po stránce sportovní, tak po zajištění v mimosportovních hodinách. Sraz účastníků, kteří jsou přihlášeni v kempu, bude v neděli 24. července na ZS v Benátkách, u dojíždějících pak o den později v pondělí 25. července ráno,“ připomíná šéftrenér.

„Současně s kempem se na ledě bude připravovat i prvoligové „A“ mužstvo. Dále pak celek ruských hokejistů od 11 – 14 let, se kterým vybraní hráči z kempu sehrají přátelské utkání. Pro hráče z kempu, kteří patří do kategorie mladšího dorostu, bude vyvrcholením přípravy v kempu přátelský zápas 4. srpna dopoledne proti mladšímu dorostu Liberce,“ nastiňuje program Kinkor.

Tréninkový proces bude samozřejmě pokračovat i po skončení letního kempu. “Prakticky hned poté, přesně 6. srpna, hrají žáci přípravné utkání proti ruskému soupeři a poté již následuje program každého týmu pod vedením svých trenérů,“ uzavírá Bohumír Kinkor.

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.