23. 1. 2007 | Mirek Ondra

Vyberte nejlepší hráče 2. ligy sk. Střed 2006/07

Redakce klubových webů připravily pro fanoušky druholigového hokeje anketu ve stylu All-Stars, která má v nejvyšších soutěžích velikou oblibu. Celou poslední čtvrtinu základní části můžete hlasovat pro nejlepší hráče 2. ligy sk. Střed ročníku 2006/07. Budete to právě vy, kdo vybere nejlepší sestavu probíhající sezóny. Jednotliví hokejisté byli pečlivě vybráni redakcemi webových stránek či fanoušky klubů. Sešla se tak unikátní padesátka hráčů, která bude bojovat o Vaši přízeň.

Jak jsme již psali, kandidáty vybrali příznivci jednotlivých klubů, čímž vznikla nominace padesátky nejlepších hráčů. Vy z nich postupně vyberete 18 nejžhavějších favoritů tak, že zvolíte postupně tři formace v tradičním složení. Brankář, dva obránci, levé a pravé křídlo, centra. Tuto volbu zopakujete celkem třikrát. Všem hráčům, které označíte, se připíše jeden bod. Ti z nich, kteří budou mít nejvíce bodů na svých postech vytvoří "All-Stars" 2. ligy sk. Střed.

Klíč k nominacím byl následující. Jednotlivé redakce měly k dispozici 4 nominace (první tři týmy o jednu více, poslední tři o jednu méně). Počet hráčů i systém hlasování je vyvážený tak, aby výsledky byly objektivní i v případě "nájezdu" fanoušků jednoho klubu na hlasovaní.

Pro hlasování bude nutná stručná registrace. Po zaregistrování vám na registrační e-mail přijde adresa, kde svou registraci potvrdíte. Tato drobná komplikace je nutná, abychom udrželi objektivitu ankety a byli schopni filtrovat pokusy o zmanipulování soutěže.

Jednotliví účastníci mohou zvolit až tři formace. Započítají se však i hlasy, které zvolí formací méně. Svoji volbu bude každý moci po celou dobu trvání ankety měnit.

Průběžné výsledky ankety budou hlasujícím skryty ze dvou prostých důvodů. Výsledky by mohly mít vliv na hlasování a také budou konečné formace jistým překvapením.

Průběh soutěže bude shodný s poslední čtvrtinou základní části (24.1. - 28.2.2007), aby anketa trvala dostatečně dlouho po dobu co budou ve hře všechny týmy 2. ligy sk. Střed.

Pro další ročník se budeme snažit zajistit podporu sponzorů, případně i jednotlivých klubů, tak abychom molhi nabídnout ceny pro vylosované hlasující fanoušky, ceny pro nejlepší hráče samotné či jiná vylepšení.

Redakce benáteckého webu nominovala do ankety následující pětici:
Jiří Jakeš: Kapitán a tahoun týmu. Střílí velmi důležité góly a dokáže svým výkonem strhnout zbytek mužstva.
Martin Mařík: Hokejové myšlení z něj přímo čiší. Na ledě ho nikdy nepotkáte s hlavou dole. Svými chytrými a přesnými přihrávkami zatápí všem soupeřů. Výborný centr.
Martin Kocman: Nejproduktivnější hráč Benátek a rozený střelec. Jeho hvězdná forma ze začátku soutěže se trochu vytratila, nicméně všichni věříme, že si to nejlepší schovává do vyřazovacích bojů.
Petr Pešek: S devíti góly suverénně nejlépe střílející bek Benátek. Jeho parketou jsou především přesně mířené střely od modré v přesilových hrách.
Martin Barek: Netřeba komentáře. Jasná jednička v benátecké bráně. Vévodí společně s Tomášem Štůralou ligovým statistikám v počtu vychytaných nul.

Hlasovat můžete zde

V případě jakýchkoliv dotazů využijte prosím následujících kontaktů:
Mirek Ondra: mirek.ondra@hokejbenatky.cz
Ondřej Franc: jaycee@sc-kolin.cz

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.