26. 9. 2014 | Tomáš Nejedlo

Benátky čeká nejvzdálenější výjezd - do Havířova

Ke svému nejvzdálenějšímu soupeři v první lize o víkendu vyrazí benátečtí hokejisté. V minulém kole sestava Středočechů hned s devíti hráči juniorského věku srdnatě bojovala proti Ústí, leč na body to nestačilo. Nyní Benátky zabojují v tradičně bouřlivém prostředí havířovského stadionu. Azet v minulém kole neuspěl v Mostě, kde prohrál bez vstřelené branky 0:4 a je tak jasné, že tuto porážku bude chtít doma napravit. Benátečtí ale neprodají kůži lacino a budou si chtít na dalekou zpáteční cestu nějaký ten bod přibalit. Zápas bude v havířovské K&K PNEU aréně sehrán v sobotu 27. září se začátkem v 17 hodin! Průběh utkání můžete sledovat také v tradičním on-line přenosu!

Oba týmy v posledním prvoligovém zápase

Celek HC AZ Havířov 2010 v Mostě neskóroval a na dalekou cestu zpět napříč celou republikou se vydal s porážkou 0:4. Azet nastoupil ve složení: Svoboda – Bezuška, Dresler, Foltýn, Krisl, Bahounek, Ostrčil, Repe, Lenďák – Sztefek, Loskot, Jiránek – Jakúbek, Šlahař, Daneček – Haas, Pechanec, Matějek – Říčka, Rimmel, Klimša.

Tým HC Benátky nad Jizerou v domácím prostředí s devíti juniory v sestavě trápil Ústí a po dvě třetiny byl lepším týmem. Po trefě benáteckého odchovance Vojtěcha Havlase domácí dokonce vedli, avšak zkušený ústecký matador Roubík řídil obrat Slovanu na 1:2. Benátečtí nastoupili v sestavě: Lukáš (Jelínek) – Niko, Pabiška, Pálek, Ulrych, Havlín, Beránek, Mrázek – Krejčík, Skořepa, Špaček – Maďar, Miškovský, Vařecha – Král, Havlas, Bittner – Kalfiřt, Hrníčko, Ordoš – Plodek..

Webové stránky soupeře

Více informací o havířovském hokeji se můžete dozvědět na oficiálním webovém portálu našeho sobotního soupeře -
HC AZ Havířov 2010

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!