27. 10. 2016 | redakce

Startuje nový ročník ankety Sympaťák WSM ligy, benátecké barvy hájí Václav Kočí!

Již ve čtvrtek 27. října startuje druhý ročník ankety Sympaťák WSM ligy. Proběhne ve spolupráci Českého svazu ledního hokeje z.s. se společnostmi BPA sport marketing a.s., World Systems Market, Inc., firmy eSports.cz a oficiálního webu českého hokeje Hokej.cz. Nominováno bylo celkem 16 prvoligových hráčů, 14 na základě volby klubových redakci a další dva dostali divokou kartu od serveru Hokej.cz a od Matouše Venkrbce, jakožto předchozího vítěze. Benátky nad Jizerou v předchozím ročníku reprezentoval Jan Plodek, nyní jsme nominovali ostříleného obránce Václava Kočího. Hlasování probíhá ZDE a každý má nově možnost udělit tři hlasy.

Hlasování, které již nyní probíhá na facebookovém účtu Hokej.cz, skončí 20. ledna. Hráč, jenž obdrží nejvíce hlasů, získá pamětní plaketu (od eSports.cz), voucher na let letadlem (od WSM) a věcný dar od agentury BPA sport marketing a.s.

Ceny budou předány na konci základní části před domácím zápasem týmu vítězného hráče, a to po předchozí domluvě s klubem. Předání se zúčastní zástupci Českého svazu ledního hokeje z.s., BPA sport marketing a.s., společnosti World Systems Market, Inc, a firmy eSports.cz.

Do prvního ročníku se zapojilo 7 076 hlasujících. Vítězem se stal Matouš Venkrbec z LHK Jestřábi Prostějov.

Seznamte se – Václav Kočí

Liberecký rodák přišel do týmu Benátek nad Jizerou před začátkem aktuálního ročníku z Mladé Boleslavi. Doposud odehrál všech osmnáct zápasů v benáteckém dresu, připsal si šest asistencí a stal se důležitou oporou obrany Středočechů.

Ve své kariéře dokázal získat dvakrát mistrovský titul v české extralize, oba v dresu Pardubic (2009/10 a 2011/12). Byl také u postupu svého mateřského klubu Liberce do extraligy 2001/02, za Tygry si pak také připsal premiéru v nejvyšší české soutěži.

FOTO: Zdeněk Langšádl / PPNA.cz

Nominace:

HC Dukla Jihlava – Michal Důras
HC Slavia Praha – Dominik Frodl
ČEZ Motor České Budějovice – Mitch Fillman
HC Slovan Ústí nad Labem – Petr Přindiš
Rytíři Kladno – Jiří Burger
LHK Jestřábi Prostějov – Pavel Kantor
HC ZUBR Přerov – Tomáš Sýkora
AZ Havířov – Daniel Seman
SK Trhači Kadaň – Jakub Trefný
HC Stadion Litoměřice – Peter Frühauf
SK Horácká Slavia Třebíč – Silvester Kusko
HC Benátky nad Jizerou – Václav Kočí
HC Most – Tomáš Divíšek
HC Frýdek-Místek – Lukáš Daneček
Divoká karta od redakce Hokej.cz – Lukáš Sáblík
Divoká karta od Matouše Venkrbce – Jakub Šlahař

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.