23. 8. 2017 | Věra Novotná

K Jizeře míří k odvětě Kališníci z Litoměřic. Uspějí?

Na programu přípravných zápasů před nadcházejícím ročníkem WSM ligy je i čtvrtek 24. srpna! Zítra k nám do Benátek zavítají Litoměřice, s nimiž jsme již jeden zápas sehráli. Právě výhrou 4:3pp odstartovali Benátečtí sérii šesti výherních zápasů, kterou budou chtít samozřejmě prodloužit. Kališníci však touží po odvetě. Na zimním stadionu v Benátkách nad Jizerou se sejdeme v 18:00, kdy bude utkání zahájeno. Jako vždy ale můžete sledovat tento zápas v psané podobě.

Příprava prozatím Kališníkům nevychází

O některých změnách v sestavě, vzájemných zápasech a minulé sezoně týmu Litoměřic jsme vás informovali v článku před prvním vzájemným soubojem. Pokud chcete, můžete se na něj zpětně podívat zde.

Litoměřice započaly svou přípravu soubojem v Ústí nad Labem, jemuž podlehly fotbalovým výsledkem 0:1. Následovala dvě utkání na domácím ledě, z nichž ale pouze jedno bylo úspěšné. Nejprve přijely do Kalich arény Benátky. Zápas to byl velmi vyrovnaný, rozhodovalo se až v nastaveném čase. Byli to však hosté, kteří odváželi dva body za výhru 4:3 v prodloužení.

Chuť si po dvou prohrách spravili Kališníci na Trhačích z Kadaně, které porazili na vlastním ledě 3:0. Tato výhra však zůstává jediným vítězstvím v rámci přípravy a vzhledem ke zbývajícím třem zápasům už Kališníci mohou zápasovou bilanci pouze vyrovnat.

Na programu měly Litoměřice rovněž měření sil s klubem, jenž sestoupil z nejvyšší české soutěže. Karlovy Vary před domácím publikem nezaváhaly a poslaly Litoměřice domů s porážkou 2:4. Prozatím poslední zápas sehráli Kališníci doma, kde se jim postavil k odvetnému duelu celek Ústí nad Labem. Znovu to byl velmi vyrovnaný souboj, avšak i tentokrát si po závěrečném hvizdu odvezli body Ústečtí, nyní za vítězství 4:3.

Přehled odehraných zápasů Kališníků v přípravě

Ústí nad Labem vs. HC Stadion Litoměřice 1:0

HC Stadion Litoměřice vs. HC Benátky nad Jizerou 3:4pp

HC Stadion Litoměřice vs. SK Trhači Kadaň 3:0

HC Energie Karlovy Vary vs. HC Stadion Litoměřice 4:2

HC Stadion Litoměřice vs. HC Slovan Ústí nad Labem 3:4

Poslední vzájemný zápas

HC Stadion Litoměřice vs. HC Benátky nad Jizerou 3:4pp

Branky a nahrávky: 24. Hanták (Dvořák), 56. Miškář (Zajan), 58. Hanták (Pilař) – 5. Chrtek (Dlouhý), 8. Veselý (Bělohorský), 36. Psota (Hrabík), 63. Hrabík (Psota, Kolmann).

Sestava Litoměřic: Klouček – Jebavý (C), Jandus, Šesták, Smetana, Havránek, Strejček, Málek – Pilař (A), Hanták (A), Dvořák – Zajan, Miškář, Řehoř – Kulda, Komárek, Pšenička – Jirásek, Kmošek, Sýkora – Havelka.

Sestava Benátek: Stezka– Kolmann (A), Husa, Bednář, Havlín, Maier, Jandejsek – Dlouhý (C), Chrtek, Hrníčko – Psota, Hrabík, Teplý – Bělohorský, Veselý, Bittner – Nezbeda, Šír, Průžek.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.