1. 11. 2019 | Tomáš Nejedlo

Listopad načne domácí souboj s druhým Přerovem

Do měsíce listopadu vstoupí benátečtí hokejisté v zápasovém programu domácím duelem s dalším z favoritů. Po srdnatém výkonu a porážce 2:5 na ledě suverénně vedoucích Českých Budějovic změří svěřenci trenérského triumvirátu Jiruš, Nečas a Stejskal síly s dalším nesmírně kvalitním soupeřem. V sobotu 2. listopadu přijedou k řece Jizeře Zubři z Přerova, druhý tým aktuální tabulky Chance ligy. Moravané bodovali už osmkrát v řadě, poslední čtyři duely navíc vyhráli za tři body. V minulém kole shořel v Přerově celek Ústí, když prohrál 2:5. Sobotní duel startuje tradičně v 17:00 hodin a jeho průběh přiblíží tradiční on-line přenos!

Představujeme soupeře - HC ZUBR Přerov

Hokejisté Přerova se v posledních letech vyšvihli ke špičce prvoligových týmů, což také v letošní sezóně zatím do puntíku potvrzují. V loňském roce jim los vyřazovacích bojů ve čtvrtfinále určil pozdějšího postupujícího do extraligy – Kladno. Zubři dokázali vzít v této sérii týmu majitele Jaromíra Jágra jeden zápas a se vztyčenými hlavami ukončili sezónu. I v letošním ročníku Chance ligy však mají ty nejvyšší cíle.

Trenérská dvojice přerovského týmu Vladimír Kočara a Jakub Grof vsadila letos na kvalitní brankářské duo Lukáš KlimešMichael Petrásek. Při zranění druhého jmenovaného přivedli Přerovští z Hradce Králové Štěpána Lukeše. Produktivitě beků vládne s deseti body Mikuláš Zbořil (2+8), následuje zkušený Jiří Krisl (3+6), extraligovými je protřelý i další zadák Zdeněk Čáp.

Mezi útočníky kraluje Roman Pšurný, který si s devatenácti body (12+7) drží bilanci bodu/zápas. Zároveň je také nejlepším kanonýrem týmu. Stejný počet bodů posbíral i Jakub Navrátil (5+14), jenž je pro změnu nejlepším nahrávačem. Nejzkušenějším borcem však je brzy jednačtyřicetiletý odchovanec Tomáš Sýkora.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.