22. 9. 2020 | Věra Novotná

Frýdek-Místek vstupuje do sezony duelem v Benátkách


Zatímco hokejisté Benátek nad Jizerou mají na svém programu třetí ostrý duel Chance ligy, jejich příští soupeř HC Frýdek-Místek teprve své ostré souboje zahájí. Důvodem je nucená pauza, kterou museli frýdeckomístečtí hráči podstoupit kvůli několika pozitivním testům na COVID-19. Rovněž Benátečtí měli pauzu v podobě přeskočeného souboje s Třebíčí, který se musel kvůli karanténě odložit. Oba celky se tak jistě nemohou dočkat dalšího souboje, který na ledě v Benátkách vypukne 23. září 2020 v 17:30. Vše již tradičně sledujte na serveru Onlajny.com

Frýdek-Místek rozhodně nebude týmem, kterého mohou soupeři podcenit. Stačí se podívat na soupisku a vzpomenou si na výkony minulé sezony a je jasné, že získat body proti tomuto týmu bude velmi těžké. Čtyři kvalitní gólmany, z nichž vyčnívají mladí talenti Nick Malík a Tomáš Suchánek, jímž bude krýt záda zkušený Ondřej Raszka. V obraně bude ztrpčovat život útočníkům Ondřej Hrachovský či Filip Haman.

Soupiska Frýdku-Místku

Brankáři: Lukáš Daneček, Ondřej Raszka, Tomáš Suchánek, Patrik Švančara, Nick Malík.

Obránci: Jakub Adámek, Filip Haman, Ondřej Hrachovský, Šimon Jenáček, Jakub Michálek, Jan Zahradníček, Zack Malík, Lukáš Pírek, David Homola, Filip Cienciala, Patrik Husák.

Útočníci: Milan Mikulík, Rostislav Martynek, Ondrej Šedivý, Vojtěch Tomi, David Klimša, David Kofroň, Lukáš Kaukič, Dan Przybyla, Michal Matiaško, Kryštof Stuchlík, Rok Macuh, Adam Kofroň, Ján Blaško, Matěj Mach, Viktor Konečný, Adam Flok, Nico Geidl, Pavel Matěj, Radek Veselý, Jonáš Peterek.

Opatření na stadionu Benátek nad Jizerou v souvislosti s virem covid-19:

  • kapacita stadionu bude 400 míst
  • povinné jsou roušky
  • prosíme, aby příchozí diváci dodržovali rozestupy na tribuně, i u pokladen

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.