3. 10. 2008 | Tomáš Nejedlo

Nováček v sobotu přivítá poslední Třebíč

Hokejisté Benátek vstoupili domácím zápasem s Berounem do fáze, kdy se utkají s relativně slabšími celky. Tuto sobotu 4. října je na programu zápas s poslední Horáckou Slávií Třebíč, která se však v poslední době zvedla. Ve středu na domácím ledě totiž porazila rozjetou Chrudim 3:2 v prodloužení. Benátky naopak přivezly bod z Poruby! Tento zápas bude pro oba celky nesmírně důležitý. Benátečtí budou potřebovat v hledišti podporu vás, fanoušků! Tak nezapomeňte v sobotu přijít. Zápas začíná v 17 hodin a dispozici bude i tradiční on-line přenos!

Představujeme soupeře - SK HS Třebíč

Hokejisté Třebíče patří k inventářům prvoligové soutěže. V novodobé historii načínají již svou jedenáctou sezónu mezi elitou naší druhé nejvyšší soutěže. V Třebíči hokejově vyrostla řada vynikajících hokejistů. Jmenujme například Patrika Eliáše a Martina Erata, kteří mají zkušenosti z NHL i reprezentace. Známými jmény jsou i Michal Mikeska, Leoš Čermák či Roman Erat. Málokdo ví, že v sezóně 1999/2000 za Třebíč v 1.lize nastoupila při problémech s podpisem smlouvy v NHL dvojice útočníků Patrik Eliáš a Brendan Morrison, kanadský reprezentant. Žhavá současnost hovoří o faktu, že Horácká Slavia se nachází na poslední příčce tabulky s pěti získanými body. Pojďme si nyní představit kádr našeho sobotního soupeře. Do branky přišel v létě kladenský Jakub Lev, v poslední době však více prostoru v brankovišti dostává mladý Pavel Míča. Obranu týmu z Horácka diriguje letos již osmatřicetiletý Marcel Hrbáček (na snímku), který je po celou dobu své kariéry věrný třebíčským barvám a těžko byste hledali většího srdcaře. Z Mladé Boleslavi přišel obranu vyztužit slovenský urostlý bek Boris Flamík, někdejší hráč Hradce Králové. Něco odehráno má také Zdeněk Sedláček. Čerstvou novinkou je příchod Patrika Rozsívala z Mladé Boleslavi, který by měl právě v Benátkách poprvé nastoupit. Zkušený forvard v minulosti oblékal dresy Pardubic nebo Liberce. Útok Třebíčských je velice mladý a právě Rozsíval je jediným třicátníkem. Ofenzivní činnost mají za úkol zvýšit z brněnské Komety příchozí Peter Sojčík a Aleš Staněk. Nejproduktivnějšími hráči jsou však Petrové Čech a Zahradník, se čtyřmi kanadskými body. Zahradník si vloni díky svým výkonům zahrál i několik zápasů v dresu pardubického Moelleru.

Rozhodčí

Zápas bude jako hlavní rozhodčí řídit Tomáš Turčan z Mostu. Na čarách mu budou pomáhat Jan Bertlík a Radek Koskuba taktéž z Mostu.

Související články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!


04.01.2024

Novým hráčem Štrombach

Místo odcházejícího Jindřicha Plíška v benáteckém týmu zaujal jednadvacetiletý útočník Filip Štrombach. V letošní sezóně byl na hostování z Mělníka v druholigovém Hronově, kde sehrál 11 zápasů s bilancí 1+1. Stal se tak součástí této výměny a v Benátkách bude působit na střídavý start z přeborového Mělníka.