18. 3. 2009 | Tomáš Nejedlo

Benátecký fanklub pořádá třetí ročník hokejbalového turnaje

Rok se s rokem sešel a benátecký hokejový fanklub pořádá v pořadí již třetí ročník hokejbalového turnaje fanoušků. Předešlé dva ročníky se nadmíru vydařily a neméně povedený bude jistě i víkend 16. a 17. května. Přesně toto datum si poznamenejte do svých diářů, protože o tomto víkendu se bude turnaj odehrávat! Cílem je spřátelení se mezi fanouškovskými tábory, udělat si žízeň a v neposlední řadě si také zasportovat! Dodejme ještě, že prvenství z minulých dvou let drží fanoušci z Chrudimi. Neváhejte a pošlete organizátorům svou přihlášku a nenechte si tuto velkolepou akci ujít!

Pozvání obdržely týmy z Chrudimi, Kolína, Šumperku, Mladé Boleslavi, Nymburku, Vrchlabí, České Lípy, Havlíčkova Brodu, Ústí nad Labem, Hradce Králové a Liberce. Doplňovat vše bude mančaft složený z fanoušků pořádajícího města Benátek nad Jizerou. Vítězství z předešlých dvou ročníků obhajuje fanklub z Chrudimi.

Předem upozorňujeme, že z důvodu velkého počtu pozvaných týmů by turnaj trval dva dny, tedy do neděle. V takovém případě bychom zajistili nocleh.

Pokud by ovšem pozvání přijalo méně týmů, odehraje se to stejně jako v minulých ročnících pouze v sobotu. Toto ale budeme vědět až po přijetí všech přihlášek.

Informace k turnaji

Místo konání:

Hokejbalové hřiště v Benátkách nad Jizerou

Termín konání:

sobota 16. května 2009 (popř. i neděle 17. května 2009)

Herní systém:

Herní systém, délka zápasu a přestávek, rozlosování a počet zápasů budou určeny, jakmile bude znám počet přihlášených týmů. Tyto informace Vám budou samozřejmě včas zaslány.

Hraje se v počtu 5 hráčů + brankář podle klasických hokejbalových pravidel.
Hráči do 18 let musí hrát v helmě!!! Doporučují se chrániče nohou, loktů a rukavice.
Minimální počet hráčů pro utvoření týmů je 8 včetně gólmana!!!

Pořadateli je zajištěno:

-	organizace turnaje
- občerstvení včetně jídla a pití přímo v místě konání
- hřiště s rozhodčími a světelnou tabulí
- šatny se sprchami
- nocleh
- rezervace stolů v místním baru (až do ranních hodin)

Pokyny k zúčastněným týmům:

- nejpozději do 15. dubna 2009 nám e-mailem zašlete nebo telefonicky potvrďte závazné přihlášky na níže uvedené kontakty

- nahlašte nám přibližný počet hráčů (popř. i fanoušků) kvůli odhadu jídla a pití

- každý tým musí mít své vlastní dresy (je důležité, aby každý nosil ve všech zápasech dres se stejným číslem kvůli zapisování gólů do tabulky střelců)

- připravte nám seznam hráčů svého týmů i s čísly dresů, a určeného kapitána

- pokud u nás bude chtít některý tým nocovat, uveďte to prosím do přihlášky

Za svou účast obdrží každý z týmů diplom a věcné ceny. Stejně tak jsou pro všechny týmy přichystány poháry. Dále se bude vyhlašovat nejlepší střelec hráč turnaje. Oceněni budou také tři nejlepší brankáři a stejně jako v předešlých dvou ročnících bude udělena cena fair-play pro nejslušnější tým turnaje, kterou v obou minulých ročnících získal tým z Kolína.

Na závěr chceme podotknout, že turnaj je čistě amatérský, je to pouze pro fanoušky. Hraje se fair-play v přátelském duchu s cílem udělat si co největší žízeň. Zvažte prosím složení svých týmů.

Více informací o turnaji naleznete na našem webu hokejbenatky.cz v sekci fanklub.

Reportáže z již odehraných dvou ročníků
1. ročník hokejbalového turnaje fanoušků
2. ročník hokejbalového turnaje fanoušků

Kontakty:

Martin Menčík (Krtek)
tel. 607 804 346
e-mail: martin.mencik@autokomplex.cz

Petr Starý (Staroch)
tel. 724 336 783
e-amil: pstary@ste.cz

Další články

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!