22., 
Hvězda Praha - Benátky n.J. - B HVP - BEB
Hvězda Praha: Vokatý - Adam, Janásek, Chládek, Pelant, Herna, Chvála, Grim, Klement - Čmejla, Procházka, Láska, Klečka, Veverka, Veselý, Hlaváč, Klepáček, Velas.
Benátky n.J. - B: Šuhájek - Macura, Haspeklo, Švach, Gebell - Zejda, Kulvejt, Kotrbatý, Votoupal, Švejda, Donini, Hošek, Najč, Karli.
Branky a nahrávky: 4. Klečka (Chvála), 10. Klečka (Veselý), 37. Veverka, 61. Klečka (Čmejla) - 16. Haspeklo (Donini), 41. Votoupal (Karli, Hošek), 47. Hošek. Rozhodčí: Hodač - Černohlávek, Havel. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 37.

Ohlasy trenérů

Jiří Katz (HC Hvězda Praha): V posledním zápase základní části jsme věděli, že kdyby se nám podařilo vyhrát, tak bychom ještě mohli postoupit do play-off. V tom duchu jsme také do zápasu šli. Začátek se nám povedl, vedli jsme 1:0, pak hosté srovnali. Ještě v této třetině jsme odskočili a vedli tak 2:1. Ve druhé třetině jsme hosty nepustili do nějakých extra šancí. Naopak si myslím, že jsme zápas kontrolovali. Byli jsme to my, kdo dal důležitý gól na 3:1. Nahodili jsme kotouč do brankoviště a skvěle jsme ho dorazili. V závěru druhé třetiny jsme bohužel šli do oslabení, které jsme ale výborně ubránili. Třetí třetinu jsme ale ještě začali oslabením, všechno vypadalo dobře, ubránili jsme se, ale při rovnovážném stavu se hosté udrželi na kotouči a skvělou akcí, kdy rozebrali naši obranu, snížili na 2:3. Tenhle gól byl velmi klíčový, protože přišel na začátku třetí třetiny. Pak jsme úplně přestali hrát, navíc jsme přestali věřit našemu systému a začali panikařit. Možná jsme se zbytečně začali bát o výsledek. Při vlastní přesilovce jsme udělali obrovskou hrubku a soupeř nás po zásluze potrestal. Chybělo zhruba deset minut do konce, ale už jsme neměli konzistentní tlak, takže jsme nedokázali vyhrát za tři body. Prodloužení přineslo alespoň vytoužený bod navíc. Škoda, tento zápas jsme asi měli vyhrát. Předešlá utkání jsme kolikrát taktéž měli dobře rozehraná, ale nedokázali jsme je dovést do vítězného konce. Paradoxně ve vlastní přesilové hře přijdeme o výhodu a ještě inkasujeme. Bohužel to tak je, takový je sport. První rok byl pro nás velkou zkušeností, jsme rádi, že jsme to mohli hrát. Hlavně závěr soutěže byl z naší strany vynikající.
TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!