5., 
HK LEV Slaný - Benátky n.J. - B HKL - BEB
HK LEV Slaný: Pulda – Kulich, Kohlíček, Novák, Běhal, Kopica, Rajniš – Vodička, Suda, Čermák, Pavlas, Kolář, Šimáček, Rendla, Borkovec, Sekerka, Jágr.
Benátky n.J. - B: Hofman – Kulvejt, Haspeklo, Němeček, Zejda, Kuna, Macura – Kotrbatý, Peca, Belas, Donini, Husák, Hošek, Horáček, Kusý, Uřidil.
Branky a nahrávky: 6. Šimáček (Suda), 26. Čermák (Vodička), 28. Čermák (TS), 46. Rendla (Suda), 52. Sekerka (Čermák, Vodička) – 18. Kuna (Kotrbatý) 54. Kusý (Peca), 60. Horáček (Kotrbatý). Rozhodčí: Čáp – Karda, Karda. Diváci: 103. Vyloučení: 7:2. Využití: 0:1.

Ohlasy trenérů

Stanislav Veselý (HK Lev Slaný): Do utkání jsme vstoupili tak, jak jsme si řekli. Dobře jsme bruslili a soupeře napadali. Z toho jsme také vytěžili vedoucí gól. V dobré hře jsme pokračovali a k vidění byly pěkné akce na obou stranách. Pár minut před koncem první třetiny po zmatku před naší brankou soupeř vyrovnal. Do druhé třetiny jsme vstoupil aktivně a brzy jsme se ujali vedení, které jsme ještě navýšili po perfektně provedeném trestném střílení. Poté jsme se ale nechali nesmyslně čtyřikrát za sebou vyloučit. Oslabení jsme ubránili a v závěrečné třetině šli do vedení 5:1. Soupeři se sice podařilo snížit, ale tři body za výhru zůstaly zaslouženě ve Slaném.

Luděk Škaloud (HC Benátky nad Jizerou): Nehráli jsme vůbec špatně. Měli jsme šance, které jsme bohužel neproměnili. Řekl bych, že jsme jich měli do počtu i více než domácí tým. Na úroveň krajského přeboru se hrál dobrý hokej. Domácí ale byli efektivnější, proto vyhráli. Našim hráčům ale nemám co vytknout. Snad jen to, že neumí vstřelit gól. Jinak jsem jim poděkoval. Těšilo mě, že i za nepříznivého stavu 1:5 to nezabalili a snížili na rozdíl dvou branek. Ve třetí třetině jsme měli hodně brankových příležitostí na to, abychom utkání i otočili. Trošku mě naštval hlavní rozhodčí Čáp, který nepískal úplně špatně, avšak zákrok na našeho obránce Macuru ohodnotil jen dvouminutovým trestem. Po jasném zásahu do oblasti hlavy měl Macura v kabině oči v sloup a otřes mozku. Tohle si určitě zasloužilo tvrdší potrestání.

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!