4., 
Sedlčany - Benátky n.J. SED - BEN
Sedlčany: Helt - Zlatník, Vančura J., Sýkora Zb., Sýkora L., Němec, Grin, Polidar, Beneš, Petrek, Vlas, Wachsmann (Jan), Nevařil, Pudil, Pospíšil, Pešta.
Benátky n.J.: Šurý - Klaban, Dinga, Linda, Vraný - Novák, Hrabě, Zajíček, Morávek, Hruška, Urban
Branky a nahrávky: 3. Sýkora (Zlatník) - 7. Zajíček, 10. Hruška (Klaban), 26. Vraný, 39. Vraný (Urban). Rozhodčí: Novák Pravoslav - Benda Jan, Kenser Karel. Vyloučení: 10:16. Využití: 1:2. V oslabení: 0:1. Diváci: 222.

Komentář

Převzato z www.stadionsedlcany.eu a redakčně upraveno.

Ve 4. kole přivítal Tatran na ledě v Sedlčanech „B“ mužstvo Benátek nad Jizerou. Velmi dobrý výkon hostí podpořený vynikajícím gólmanem Markem Šurým a neschopnost domácích proměnit přes pět minut trvajícící přesilovku 5 na 3 zapříčinila první prohru domácího družstva v soutěži v normální hrací době.

Do utkání vstoupil lépe Tatran a v přesilové hře se také ujal vedení. Od modré napřáhl Zlatník a jeho střelu dopravil do sítě L. Sýkora – 1:0. Černé chvilky přišly později. Hosté hráli mezi 7 – 10. minutou dvě přesilové hry a obě využily, a tak se vývoj zápasu otočil ve prospěch hostí – 1:2. Ke konci první třetiny mohl ještě vyrovnat Němec, ale ke škodě Tatranu neproměnil samostatný nájezd.

Ve druhé třetině se obraz hry změnil jen zčásti, hosté produkovali stejný hokej, ale Tatran sundal nohu z plynu a očekávaný nápor nepřišel. Naopak Benátky potrestaly nemohoucnost domácích a ve 25. a 38. minutě navýšily svoje vedení – 1:4. Změnu skóre neobstarala ani dvě krásná sóla přes celé kluziště v podání agilního Petreka a Pešty.

Ve třetí třetině již branka nepadla. Jak hosté, tak domácí měli ke vstřelení gólu několikrát velmi blízko, ale oba brankáři svůj tým podrželi. Tatran předvedl nejhorší hokej v dosavadních zápasech a za svůj výkon si nezasloužil vyhrát. Potlesk tedy patřil jen fanouškům domácích. Hosté si naopak svou chytrou hrou a příkladným nasazením všechny tři body zaslouží.

TABULKA LIGY nadstavba sk. B
arrow_forward_ios Kompletní tabulka
# Tým Z B
1. HC Benátky n.J. 12 62
2. HC Kobra Praha 12 58
3. HC Stadion Cheb 12 48
4. HK Kralupy n.Vltavou 12 44
5. HC Wikov Hronov 12 41
6. IHC Králové Písek 12 38
7. TJ HC Řisuty 12 24
AKTUALITY
arrow_forward_ios Archiv aktualit
11.04.2024

Valná hromada

Klub HC Benátky nad Jizerou zve všechny své členy a příznivce na valnou hromadu, která se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 18:00 hodin v prostorách VIP na zimním stadionu v Benátkách.


27.03.2024

Velikonoční memoriály

Ve velikonočním čase se na ZS v Benátkách budou konat dva tradiční turnaje mládeže. Ve čtvrtek 28. března od 8:00 Memoriál Tomáše Hraběte kategorie U10 a o den později - v pátek 29. března od 8:00 hodin také od 8:00 Memoriál PhDr. Bohumila Bartoně kategorie U12. Tak přijďte fandit!


26.01.2024

M. Bydžovský mistrem republiky

Náš hráč Matěj Bydžovský, který hostuje v Mladé Boleslavi, se včera stal mistrem republiky na mládežnickém mistrovství krajů ve Zlíně a Lhotě u Vsetína kategorie U15, když ve finále výběr Středočeského kraje vedený Martinem Škaloudem (syn asistenta „A“ týmu Benátek) porazil výběr Prahy 3:0 a získal tak poprvé v historii tohoto MČR krajů zlaté medaile! Gratulujeme!